top of page

Wie ben ik

IMG_5959.jpeg

Brigitte Karthaus

Als kind voelde ik mij vaak onbegrepen. Ik zag, hoorde en voelde dingen die ik niet kon plaatsen en dat vond ik lastig. Ik heb het destijds heel diep weggestopt en wilde er niets van weten.

Op latere leeftijd begon mijn interesse in spiritualiteit weer te groeien. 

Ik volgende verschillende opleidingen:

IET (Integrated Energy Therapy) bij Linda Goodings, Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling, Trance Mediumschap, Medium & Trance Healing Therapeut, Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap, Docententraining voor HSP kinderen bij de Spirituele & Intuïtieve Academie, Opleiding voor Luisterkindwerker bij Diana Hendriks en een jaar voor Sjamanistisch Healer. Daarnaast heb ik nog diverse aanvullende cursussen gevolgd om mijn horizon te verbreden.

Dit alles heb ik door ervaring en kennis samengebundeld en eigen gemaakt.

Mede door mijn HSP, mensenkennis en contact met "Gene Zijde", is dit een prachtige kers op mijn taart met mijn werk als medium en therapeut. Werk dat ik met heel veel liefde en toewijding doe. Een verrijking!

Het leven dat ik tot nu toe doorleeft heb is met vallen en opstaan gepaard gegaan. Heftige trauma's en levenservaringen zijn op mijn pad verschenen. Dit alles heeft mij gevormd tot de vrouw die ik nu ben. Sterk en krachtig!


Een praktijk voor Vrouwen, Jeugd & Kinderen is hierdoor een bewuste keuze geweest. Mede door mijn ervaringsdeskundigheid op vele vlakken ervaar ik dit als een pluspunt, omdat ik mij goed kan verplaatsen in de persoon en dat werkt prettig, vertrouwd en verhelderend.

Loop je met vragen rond, of pieker je over jouw problemen?

Heb je last van entiteiten waar je graag vanaf wilt? Kinderen die bang zijn om te gaan slapen, doordat zij "monsters" zien? Wil je graag een huisreiniging? Wil je graag antwoorden op jouw vragen van jouw overleden dierbare? Of heb je andere hulpvragen waar ik wellicht een helpende hand in kan bieden?

Mail, app, of bel mij gerust!

Suggesties zijn ook van harte welkom!


Lieve groet,


Brigitte 

bottom of page