top of page
Praktijk Femina coaching

Over Praktijk Femina

Waar ligt de kracht van Praktijk Femina?

De kracht van Praktijk Femina is het feit dat ik ervaringsdeskundige ben op vele vlakken.

Een groot pluspunt voor vrouwen, jeugd & kinderen die een luisterend oor en inlevingsvermogen missen. Waar sommige hulpverleners ophouden, borduur ik door. Mede door mijn HSP en persoonlijke, vaak heftige trauma’s en levenservaringen die mij zijn overkomen, kan ik mij heel goed verplaatsen in mijn cliënt, mede door mijn trance-mediumschap. Dit alles wordt als zeer prettig ervaren en geeft een gevoel van thuiskomen. Door mijn opleidingen, mijn mediamieke en intuïtieve vermogens, ben ik in staat om knelpunten en/of blokkades te constateren, om er vervolgens, na overleg, samen mee aan de slag te gaan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ieder probleem verdient tijd en aandacht en iedere aanpak is uniek. Zo kan er een keuze gemaakt worden tussen individuele begeleiding en/of in groepsverband. Elk mens is uniek, zo ook de therapie! 

Een consult staat op zichzelf en daardoor een bijzondere belevenis en ervaring. Mede door mijn mediumschap kan ik tijdens de sessie dierbaren “aan gene zijde” waarnemen die vaak nog een mooie boodschap hebben voor mijn cliënt, wat erg waardevol is. Vaak kunnen nog onopgeloste issues door dit bijzondere contact worden aangeraakt, getransformeerd en vervolgens losgelaten worden. Dit wordt vaak als “ruimte” ervaren, zowel op fysiek, - als op mentaal vlak. Tevens komt het geregeld voor dat ik tijdens het consult spontaan dingen waarneem of hoor en mag doorgeven aan mijn cliënt, wat een extra dimensie geeft aan het medium zijn. Een waardevol iets voor velen.

Wat is de missie van Praktijk Femina?

De missie is om mijn cliënten bij zichzelf thuis te laten komen als individu en (weer) te laten stralen!

Mijn quote: 'Volg je eigen pad, niet dat van een ander!'


Spreekt jou dit aan en zou je graag nader willen kennis maken? 

Meld je hieronder aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

bottom of page