top of page

Communiceren met overleden dierbaren

Bijgewerkt op: 8 jul. 2021

Onlangs werd ik getriggerd door het boek 'Tekens zijn overal' van Laura Lynne Jackson. Zij is een van de bekendste mediums van de Verenigde Staten.

In 'Tekens zijn overal' laat ze je zien dat wat wij vaak instinctief voelen klopt. Ik kreeg dit boek cadeau op mijn verjaardag en op het moment dat ik het opensloeg en de eerste zinnen tot mij kwamen, was het direct een gevoel van thuiskomen. Eindelijk die prachtige bevestiging voor iets wat ik eigenlijk al jaren wist. Het is mijn manier van leven en dat is ook de reden waarom ik nooit mega verdrietig ben als een dierbare komt te overlijden.


Heldere dromen over een overleden dierbare


Het is alweer ruim een jaar geleden dat mijn moeder de aarde verruilde voor de hemel.

Ik heb dit nooit als echt verdrietig ervaren, mede omdat ik weet dat zij het goed heeft daar, want dat laat zij mij geregeld weten.

Zo verschijnt zij regelmatig in mijn dromen en doen wij dingen waar zij in het aardse bestaan meest van hield. Zo waren we laatst nog druk aan het shoppen bij de Bijenkorf. We dronken koffie en aten een enorme punt appeltaart met slagroom. Och wat hebben we genoten samen. Na onze shopsessie namen we weer afscheid en vervolgens wacht ik weer op ons volgende uitje.

Ze laat mij zelfs zo nu en dan een tipje van de sluier zien, van hoe het aan 'gene zijde' eraan toe gaat. Nou ik kan je vertellen dat het daar een heerlijk paradijsje is! Ze wordt enorm in de watjes gelegd en komt echt niets te kort!


Verschillende soorten tekens