top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Dieren

Praatgroep "Ik zie ik zie wat jij niet ziet" voor tieners

Praatgroep voor tieners met paranormale ervaringen

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Praatgroep  "Ik zie ik zie wat jij niet ziet" voor tieners
Praatgroep  "Ik zie ik zie wat jij niet ziet" voor tieners

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Dieren, Zutphensestraatweg 30

Over het evenement

 Zie jij dingen of verschijningen die een ander niet ziet?  Of waarnemingen die onverklaarbaar zijn? Ruik, voel of hoor je dingen? Lees dan vooral even verder!

Je kunt je namelijk best alleen voelen als het over dit soort ervaringen gaat. Je weet eigenlijk niet hoe je ermee om moet gaan en vaak houd je het maar voor jezelf, omdat je bang bent dat je wordt uitgelachen.

Zou het niet fantastisch zijn om jouw ervaringen te kunnen delen met tieners die net als jij in hetzelfde schuitje zitten? Die wéten waar jij over praat? Wat een opluchting moet dat voor je zijn. Een waar gevoel van thuiskomen!

1x in de maand komen we samen om ervaringen uit te wisselen op een gezellige en ontspannen manier met een kopje thee. Ik leer je hoe je ermee om kunt gaan en geef je tips en oefeningen om je beter af te sluiten. Tevens kun jij jouw spiritualiteit verder ontwikkelen op een speelse manier. 

Voor interesse kun je een mailtje sturen naar : info@praktijkfemina.nl ( geeft je voorkeursdagen/avonden op zodat ik een groepje kan vormen).

Kosten: 7,50 per keer (incl, thee en lekkers).

1,5 uur, 1x per maand.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Groetjes, Brigitte

Deel dit evenement

bottom of page